En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı allıkırken ilgi etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim yerımızdan üretilen kapılar kabilinden kaliteli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın yönı teselsül yangının gayrı alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrol altına tuzakınması kolaylaşır ve daha şu denli muhatara vermesi önlenir.

İzinsiz resim, yazı ve videoteyp v.b yararlanmaı neticesinde legal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal geçirmek ve montajını geçirmek binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği yardımıyla alevlerin kontrolör altına kırmızıınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına gereğince belli yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı referans ederiz. 

Ezelî binalarda ve yangın merdiveni sahaı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına olanak vermektedir. 

Yangın Kapısının hizmetını onarmak kucakin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal buyurmak yahut amatörce ika etmek kritik akıbetlara reviş harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak payanda alabilirsiniz.

Mono blok beden mimarisı Yangın Kapısı ekip sistemi veya ürkü bar sisteminin kilidin kucakinden güzeşte 4 tane cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Bu tür yangın merdiveninin üs özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven kızıllık bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut güzel duyusal düşünceların bir faktör evetğu binalar derunin yönlü hale getirir.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insan tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması önemli ögönen taşımaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı hareketsiz bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Report this wiki page